I en video på sin Youtubekanal avslöjade KSI att säkerhetsvakten som ströp ut Dillon Danis skulle närvarva vid presskonferensen för deras inställda match.

Dillon Danis skulle ha konfronterats av säkerhetsvakten

I en video kallad ”Laughing at Dillon Danis” sade KSI följande:

So, now I can tell you. At the press conference, we had the security guard ready. He was gonna be there, ready, waiting.

För de som inte är bekanta ned kontexten så blev år 2021 en video viral där BJJ-esset Danis hamnade i ett strypgrepp efter att inte fått komma in på en bar. Efter att nekats inträde efter att till och med uppvisat legitimation  blev Danis arg vilket ledde till en fysisk konfrontation. Säkerhetsvakten, som även jobbar som chockladtillverkare, tog då ner Danis på marken och satte denne i ett strypgrepp.

Detta är endast en av de pinsamma händelser för den en gång lovande talangen som inte fightats sedan år 2019. Danis blev också förnedrad av Jake Paul när han medverkade i Brendan Schaubs “Food Truck Diaries” där Paul körde upp vid inspelningen och började håna Danis och kasta toalettpapper på honom.

Nyligen medverkade Danis i Ariel Helwanis ”The MMA Hour” där journalisten inte var nådig mot fightern:

Ariel Helwani talks Dillon Danis.
First 10-7 of the year.
Thread#TheMMAHour pic.twitter.com/kgEoAQnt9R

— Jed I. Goodman © (@jedigoodman) January 4, 2023

The post KSI bjöd in hemlig gäst från Dillon Danis förflutna till presskonferensen appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela