Kända influencern KSI och före detta kickboxaren Andrew Tate befinner sig i en infekterad konflikt som nu nått sin kulmen.

KSI och Andrew Tates fejd har nått sin kulmen

I en intensiv ordväxling kunde en nyfiken fan inte motstå att gräva djupare i Andrew Tates känslor gentemot KSI. Tate svarade med en strid ström av ord och avslöjade en överraskande likgiltighet.

Den före detta kickboxaren förkastade all personlig aversion mot YouTubern och påstod att han inte ens känner till honom. Trots att han erkände vissa influencers ”pinsamma skämt”, förblev Tate oberörd av ’JJ:s’ försök att provocera honom. Istället bjöd han på en överraskande vändning och uttryckte respekt för varje man som vågar kliva in i ringen.

No.

I don’t know him.

He does some cringe bullshit but most “influencers” who havnt found god do.

He talks a bunch of shit about me but again, I don’t care.

Truthfully, I respect any man who steps into the ring. https://t.co/FX1k7U0abh

— Andrew Tate (@Cobratate) May 20, 2023

KSI kontrade med ett humoristiskt svar. Han delade en fängslande bild som fångade ögonblicket av hans kontroversiella armbågs-KO-vinst över Joe Fournier och gav den en bildtext som fick uppmärksamhet:

”I don’t know him,” (Jag känner inte honom) kommenterade KSI kortfattat om Andrew Tate.

https://t.co/WkubdIZZp0 pic.twitter.com/Q4T7XNuTBK

— ksi (@KSI) May 20, 2023

KSI kastade sig in i en spännande match mot den tidigare proffsboxaren Joe Fournier. Den 29-årige stjärnan visade sin oemotsägliga skicklighet redan från start och etablerade sin dominans med en obeveklig uppvisning av precision och kraft.

Men matchen tog en oväntad vändning när en avgörande händelse inträffade. Mitt i den intensiva utväxlingen, när KSI försökte leverera en avgörande högerkrok, råkade hans armbåge träffa Fourniers ansikte och resulterade i en knockout som väckte kontroverser och diskussion bland åskådarna.

För att öka spänningen har Professional Boxing Association nyligen meddelat en betydande uppdatering som lägger en skugga av osäkerhet över matchens resultat. På fredagen avslöjade förbundet att ’The Nightmares’ övertygande knockoutvinst har omvärderats och officiellt ändrats till ”no contest” (ingen avgörande) beslut.

Det senaste uttalandet från den brittiska boxaren proklamerar en orubblig tilltro till sin förmåga att dominera Tate i en boxningsmatch och eldar därmed på rivaliteten ännu mer.”

 

From watching this, I would absolutely DESTROY Andrew Tate. Watch me on May 13th for those that don’t believe me https://t.co/i5SFJxvN0h

— ksi (@KSI) May 6, 2023

The post KSI och Andrew Tates fejd eskalerar appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela