Logan Paul och KSI kommer att fightas i huvudmatcherna i den kommande Misfits Boxing-galan kallad The Prime Card. Detta annonserades i fredags.

KSI och Logan Paul bokade till boxningsmatcher i oktober

Galan äger rum den 14 oktober i AO Arena i Manchester, England vilket kommer att visas på DAZN via pay-per-view. Motståndarna för respektive influencer-boxare har ännu inte annonserats. Det är oklart om matcherna kommer vara uppvisningsmatcher eller professionella.

Paul, 28 år, har inte fightats inom professionell boxnings sedan han mötte och besegrades av KSI i november 2019. Detta i en rematch efter att deras amatörmatch år 2018 slutat oavgjort. I juni 2021 mötte Paul sedan i en uppvisningsmatch den obesegrade ikonen Floyd Mayweather och kom att gå 8 ronder mot legendaren i en match som som inte fick något resultat.

Även om han har varit relativt inaktiv inom boxning så har Paul gjort fansen uppspelta med sina atletiska förmågor och sitt medverkande inom pro wrestling i WWE.

Ägaren av Misfits Boxing, KSI, har fightats 4 gånger sedan han mötte Paul. Alla fyra matcherna har varit uppvisningsmatcher. KSI vann tre av dessa via knockout där den fjärde mot Joe Fournier slutade via no-contest efter att en knockout bedömts vara en oavsiktlig armbåge.

Ni kan se Misfits Boxing meddelande på sociala medier nedan:

The post KSI och Logan Paul går matcher på Misfits Boxing appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela