Under lördagseftermiddagen och kvällen smäller det på Partiella Arena. Muay Thai for Life är tillbaka med en fullsmockad gala. Eventet går under namnet Unite Against Cancer.

Zvonimir Kralj och Christopher Bajo går match under MTFL – Unite Against Cancer

Galan går av stapeln i samarbete med Cancerfonden. Galans överskott kommer skänkas till organisationen. I huvudmatchen ställs Göteborgs Nasim Kazem mot Malmös Amir El-Dakkak. I den delade huvudmatchen står den nationella WMC-titeln på spel när Linus Bylander tar sig an Kim Falk.

Vi kommer även få se två bekanta namn från den svenska MMA-scenen. Zvonimir Kralj återvänder till tävling för första gången sedan december, 2021. Han ställs mot Hassan Oseini. I samband med en intervju med Kimura motiverade Kralj sitt val att köra inom thaiboxning.

Jag har länge haft en önskan om att tävla inom thaiboxning, men jag ville inte följa den traditionella vägen som thaiboxningsförbundet kräver med sex matcher innan SM. Förbundet har avvisat mig trots mina tidigare fullkontaktmatcher. Efter en längre paus från tävlandet, känner jag att det är dags för mig att göra det igen. Jag tackade ja till möjligheten som kom tidigare i år. Att kunna tävla på hemmaplan var en långvarig plan, och jag är även glad över att MTFL samarbetar med Cancerfonden.

Även Christopher Bajo, som alltid varvar thaiboxningsmatcher med drabbningar inom MMA, kommer gå match.

I samband med huvudkortets första match kommer den hajpade talangen Vilda Ekhorn kommer genomföra sin proffsdebut mot Norges Anne-Line Hogstad. Under en intervju med Kimura delade Ekhorn med sig av sina tankar inför fighten.

Jag tycker det är sjukt kul att thaiboxningsscenen växer och att vi har många olika och bra mediasajter som lyfter svenskarna. Det är många duktiga thaiboxare som nu också kan få gå lite proffsmatcher inom Sverige, eftersom det har vart lite större galor den senaste tiden. MTFL är jättebra på det sättet att det är ordentligt uppstyrt, med bra sändning på DAZN.

Nedan kan läsaren ta del av tider och matchkort inför eventet.

A36 & B baby uppträder

Under kvällens gång kommer även två hiphoptakter att uppträda inne i ringen. A36 och B baby. A36 ligger bakom hitlåten Samma gamla vanliga, vars musikvideo har fått 7.2 miljoner visningar på Youtube.

Dörrarna öppnar 16:00 på lördag och den första drabbningen drar igång 16:30. Underkortet sänds på Fite tv. Huvudkortet förväntas inledas 18:00 och sänds i vanlig ordning på streamingplattformen DAZN.

MTFL – Unite Against Cancer: Resultat

Huvudkort (18:00)

Nasim Kazem vs Amir El-Dakkak
Linus Bylander vs Kim Falk (WMC-titelmatch)
Niclas Larsen vs Niall McGreevy
 Zvonimir Kralj vs Hassan Oseini
 Christopher Bajo vs Sixten Larsson
Anton Sjöqvist vs Marcus Sundin Liljedorf
Vilda Ekhorn vs Anne-Line Hogstad

Underkort (16:30)

 Noah Alic vs Artem Rodionov (B-klass)
Givi Sadzaglishvili vs Simon Henriksen (B-klass)
Lisa Melin Johansson vs Daniella Eshagi (B-klass)

The post Liveresultat från Muay Thai For Life – Unite Against Cancer appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela