Svenske Alexander Gustafsson har utmanat om bältet i lätt tungvikt tre gånger och är Sveriges främste fighter genom tiderna. Managern bekräftar nu att en comeback är nära för svensken.

Alexander Gustafsson kommer att gå match igen

Alexander Gustafsson skördade segrar i UFC:s lätt tungviktsdivision. Detta ledde till att svensken fick utmana om bältet mot legender som Jon Jones och Daniel Cormier. Även om svensken inte besegrade legenderna så gav han dom kanske deras tuffaste matcher i karriären. Idag står Gustafsson på fyra raka förluster och har inte varit i buren sedan 2022. Under en intervju med Kimura tidigare i år så berättade han att han var sugen på en comeback.

Gustafssons manager Madji Shammas intervjuades under dagen utav Saudiska UFC-kommentatorn Rio Altaie som frågade om situationen runt Gustafsson. Managern berättade för Altaie om Gustafssons karriär och att han anser att denne besegrade Jon Jones i deras första möte. Han bekräftar även att svensken kommer att gå match igen inom den närmsta framtiden.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Rio Altaie (@rioaltaie)

Har tagit stora segrar i viktklassen

Alexander Gustafsson har under karriären dominanta segrar över fighters som Jan Blachowicz och Glover Texeira. Fighters som båda senare blev mästare i lätt tungvikt. Svensken har ett record på 18-8.

The post Managern bekräftar att Alexander Gustafsson gör comeback appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela