Den kommande boxningsmatchen mellan Jake Paul och Tommy Fury har fått ett nytt datum. Fighten kommer äga rum i Saudiarabien. 

Jake Paul sätter sitt obesegrade matchfacit på spel

Den ursprungliga tanken var att boxningsmatchen mellan Paul och Fury skulle äga rum den 25 februari. Nu har drabbningen skjutits upp en dag till den 26 februari. Ändringen av datum rapporterades först av MMA-journalisten Ariel Helwani och kanadensaren gick inte in närmare på varför fighten har fått ett nytt datum. Matchen kommer äga rum i Diriyah, Saudiarabien.

Paul står med ett professionellt boxningsfacit som lyder 6-0-0. För motståndet har dock en Youtube-kreatör, en basketbollspelare och tre tidigare MMA-fighters sått. Matchen mot Fury blir den första fighten mot en renodlad boxare. Fury står med ett totalt record som lyder 8-0-0. Hans kändisskap grundar sig dock inte i engelsmannens boxningskunskaper, utan att han är halvbror till världsmästaren Tyson Fury.

Senare i år kommer Paul genomföra sin första MMA-match. Amerikanen har skrivit ett kontrakt med på flera matcher med Professional Fighters League (PFL). Det är i nuläget oklart vem han kommer ställas mot och på vilken gala som debuten kommer äga rum. Tanken är att Paul ska tävla i organisationens Super Liga. Ett format där kortets utövare kommer dela på 50% av PPV-intäkterna.

Finally official.

Sunday, Feb. 26. On ESPN+ PPV in the US, on BT Sport Box Office in the UK. pic.twitter.com/iukmQxMB0n

— Ariel Helwani (@arielhelwani) January 27, 2023

The post Matchen mellan Jake Paul och Tommy Fury har fått ett nytt datum appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela