Under gårdagen så höll Allstar Fight Night sin andra gala. En gala där TikTok-profilen Megic Mike segrade i huvudmatchen och kunde efteråt intervjuas utav Kimura.

Megic Mike ansåg att Kimura ställde för många frågor

MegicMike besegrade rivalen Ralle Ralz genom TKO under gårdagens huvudmatch på AFN 2 i Stockholm. Kimuras Simon Tingberg var på plats och kunde efteråt intervjua TikTok-profilen som uttryckte att denne frågat för mycket på fredagens presskonferens. Något Mike även uttryckte på presskonferensen.

Herregud visst var det du som ställde så många frågor till mig igår?

Vilket undertecknat då bad om ursäkt för men betonade att vi ville kunna bygga upp matchen för publiken.

Nej nej bror det är lugnt men det var många frågor haha.

Megic Mike och Ralle Ralz har tidigare ställts mot varandra på en osanktionerade gala i Malmö. Gårdagens match gick i supertungvikt.

Var första organiserade MMA matchen

På frågan hur det kändes att gå segrande ur buren så berättade Mike att det är en ovan känsla för honom

Asså det är en annan känsla. Det är första gången jag kör en organiserad MMA match. Men det var riktigt bra jobbat. Min taktik och min plan var att jabba, cross och lowkick. Jag fick han att bli trött i första ronden. Och i andra ronden jag knockade han. Det är så det ska va!

Youtubern hade inför fighten intervjuats utav Viktor Winqvist i Kimuras soffcoacherna där han berättade att han inte ännu ser sig som en riktig fighter. Något han fortfarande inte är helt övertygad om.

Jag? Jag vet inte ännu men så länge jag är med Malik och mitt team. Inshallah till alla och jag kan vara en fighter.

Tidigare idag delade Allstars Fight Night ut en bonus för kategorin ”Fighter of the event”. Den utmärkelsen gick dock inte till Megic Mike, utan till Liam Pitts.

”Omöjligt att jag förlorar”

På frågan hur tankarna gick inför matchen så hänvisade Mike till det han sagt under fredagens presskonferens.

Minns du vad jag sa till dig igår? En riktig man vinner och förlorar. Men det är omöjligt att jag förlorar. Jag sa det igår eller hur? Och det gjorde jag idag.

Och på skala ett till tio hur det känns att nu ha segrat så är svaret elva.

Från ett till tio? Elva!

Fighten mellan Megic Mike och Ralle Ralz toppade gårdagens gala och den förstnämnda hade publiken med sig under fighten.

Går vidare från rivaliteten med Ralle

Att Mike och motståndaren Ralle inte var bästa vänner stod det klart för fansen inför matchen. Men nu när matchen är över så är han beredd at lägga rivaliteten bakom sig berättar Mike.

Ja nu kommer inte Ralle att kolla åt min hörna i Malmö något mer. Nu när det är klart så är det bara kärlek och respekt mellan oss.

”Megic Mike är alltid available”

På frågan när vi kan få se honom i buren igen så svarar artisten att han alltid är tillgänglig.

Megic Mike är alltid available. Om det finns någon som vill utmana mig det är bara att komma till Allstars Fight Night och jag ställer upp.

Matchen gick i B-klass i och med att de båda utövarna inte hade någon tävlingserfarenhet inom en sanktionerad kampsport. Om Megic Mike fortsätter tävla i framtiden finns det större möjlighet att drabbningen kan äga rum inom A-klass.

The post Megic Mike efter tunga avslutet på AFN 2 – ”Jag kan inte förlora” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela