Sedan tidigare står det klar att Mike Perry är redo att agera ersättare för Logan Paul mot Dillon Danis, inför höstens boxningsgala i Manchester.

Mike Perry är beredd om Dillon Danis drar sig ur

Tidigare i år, under februari månad, var Perry en potentiell ersättare för Tommy Fury i en match mot Jake Paul, och nu är han redo att ställa upp om Danis inte kan möta Logan Paul den 14 oktober.

Enligt Perry har Paul-bröderna haft honom på sin radar en tid på grund av hans kampsportsstil och hans trashtalk. Perry har tidigare sparrat med Jake Paul och erbjudit sig som backup för en tidigare match som aldrig ägde rum. Någonting som han berättade om under en intervju med MMA Fighting.

Under en presskonferens i London blev det så spänt att Paul och Danis inte ens kunde stå nära varandra för en sedvanlig stare-down, så Perry hoppade upp på scenen och konfronterade Paul istället. Detta ledde till att Danis blev rasande efteråt.

En del av anledningen till att Perry kontaktades som ersättare var på grund av Danis inaktivitet och oförmåga att dyka upp på matcher. Danis har inte gått en fight sedan 2019 och drog sig även ur en planerad boxningsmatch mot KSI, tidigare i år. Perry håller sig redo om Danis av någon anledning skulle dra sig ur.

”Man förändras när man fightas mot mig”

När det gäller en potentiell match mot Logan Paul är Perry inte säker på vad han bör förvänta sig. Paul bara har haft tre fighter och två av dem var mot KSI. Perry, som har 12 knockouter på 17 MMA-matcher och nyligen engagerat sig i ”bare-knuckle” fighting, är övertygad om att han kan utgöra en större utmaning än Pauls tidigare motståndare, inklusive boxningslegendaren Floyd Mayweather.

He fought Floyd but Floyd is a lot smaller than I am. Floyd may be a lot faster than I am, but I’m a real challenge. I’m a real danger to him. I think if Dillon Danis doesn’t show and I end up fighting him, I change people. They change after they fight me. They’re a different man after they fight me.

Mayweather och Logan Paul gick en uppvisningsmatch mot varandra.

Perry är övertygad om att han kan slå ännu hårdare i boxningsringen, speciellt med tanke på risken att skada sina händer är mindre än i ”bare-knuckle” fighting. Han känner sig redo att möta vem som än står på andra sidan ringen den 14 oktober, även om det ännu inte är helt klart vem det blir. Om det ens blir någon överhuvudtaget.

Eventet äger rum den tredje helgen i oktober på Manchester Arena i England. KSI möter Tommy Fury i samband med galans huvudmatch.

The post Mike Perry med en varning till Logan Paul – ”Är större än Mayweather” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela