Site icon BJJTV.se – Streama sport

MTFL 3.0 bokar in toppmatch för ONE Championship-svensken Magnus “Crazy Viking” Andersson!MMAnytt.se

MTFL 3.0 bokar in toppmatch för ONE Championship-svensken Magnus “Crazy Viking” Andersson!MMAnytt.se

Det står nu klart att Muay Thai For Life 3.0 kommer att bjuda på en huvudmatch i toppklass då ONE Championship-svensken Magnus “Crazy Viking” Andersson äntligen återvänder till Sverige! Den forne titelutmanaren i ONE Championship har fått grönt ljus för att delta på Göteborgs-galan och den 10 september kommer han att stå öga mot öga med den meriterade dansken Youssef Assouik! Muay Thai For Life-chefen Patrick Thomsen kunde avslöja för MMAnytt hur de lyckades landa den spännande toppmatchen. – Jag känner Magnus sedan många år tillbaka, berättade Thomsen. Jag var hans manager ett tag tillsammans med Malick Bah, ett initiativ som vi drog igång och som fungerade väldigt bra. Det här var precis innan han signade med ONE Championship. På […] The post MTFL 3.0 bokar in toppmatch för ONE Championship-svensken Magnus “Crazy Viking” Andersson! appeared first on MMAnytt.se.

Det står nu klart att Muay Thai For Life 3.0 kommer att bjuda på en huvudmatch i toppklass då ONE Championship-svensken Magnus “Crazy Viking” Andersson äntligen återvänder till Sverige! Den forne titelutmanaren i ONE Championship har fått grönt ljus för att delta på Göteborgs-galan och den 10 september kommer han att stå öga mot öga med den meriterade dansken Youssef Assouik! Muay Thai For Life-chefen Patrick Thomsen kunde avslöja för MMAnytt hur de lyckades landa den spännande toppmatchen. – Jag känner Magnus sedan många år tillbaka, berättade Thomsen. Jag var hans manager ett tag tillsammans med Malick Bah, ett initiativ som vi drog igång och som fungerade väldigt bra. Det här var precis innan han signade med ONE Championship. På […]

The post MTFL 3.0 bokar in toppmatch för ONE Championship-svensken Magnus “Crazy Viking” Andersson! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
FacebookMessengerEmailTwitterShare
Exit mobile version