Jake Paul erbjöd Nate Diaz ett kontrakt för en MMA-match mellan de två. Med värde på 10 miljoner dollar lade Diaz upp sina krav kring den potentiella matchen.

Nate Diaz svarar på Jake Pauls erbjudande

Den kommande helgen är det dags för Nate Diaz att möta Jake Paul i ringen. De två snörar på sig handskarna för att tampas i tio ronder. Snacket inför har ofta lett till samma slutsats, ett returmöte i buren. Detta har kommit på tal både bland fans och de inblandade i matchen.

Paul svarade på detta med att erbjuda ett kontrakt för en MMA-match till Diaz. Med en signering skulle den forne UFC-fightern lovas 10 miljoner dollar, något som visar sig inte vara tillräckligt. Detta då stocktonsonen har några egna krav att ställa. Under sin medverkan i The MMA Hour förklarade han att PFL, som Paul är signerad med, inte intresserar honom. Då han tidigare sagt att han vill tillbaka till UFC föreslog han en kompromiss mellan de två organisationerna.

I don’t fight for that organization. If we do something, we’re going to do something real. Co-promotion, if anything.

Fortsatt prat om en återkomst till UFC

Diaz vill, som tidigare nämnt, tillbaka till UFC. I samma intervju förklarar han att det förmodligen är vad som kommer härnäst, även om han inte stänger dörren för fortsatt boxning.

It will probably either be back in the UFC, or do something like this in an MMA style – or boxing, either one.

The post Nate Diaz svarar på Jake Paul MMA-förslag – 10 miljoner dollar står på spel appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela