Nate Diaz har svarat efter att PFL:s Donn Davis anklagat honom för att ha duckat en MMA-match mot Jake Paul.

Nate Diaz är redo att fightas – anklagar Jake Paul för att ducka honom

De två stjärnorna Nate Diaz och Jake Paul fortsätter sitt ordkrig på sociala medier månader efter deras boxningsmatch. I augusti möttes herrarna i en huvudmatch i boxning på DAZN i Diaz professionella boxningsdebut.

Den långvarige UFC-stjärnan hade diskuterat en potentiell flytt till boxningsringen där han fann en lukrativ motståndare i form av Jake Paul.

Till slut gick dock Paul segrande ur matchen via enhälligt domslut. Herrarna valde sedan att gå med på en rematch i buren senare detta år. Det har dock varit svårt att få till en bokning. Diaz har istället velat se en rematch i ringen medan Jake Paul vill mötas i buren.

Tidigare denna höst så hävdade Paul att hans arbetsgivare inom MMA, PFL, gått så långt som skickat ett kontrakt till Diaz som ska ha nobbat det. Tidigare denna vecka hävdade PFL-bossen Donn Davis att Diaz ”gömmer sig under en sten” för att inte möta Paul.

Via sociala medier har Diaz varit tydlig med att han visst vill möta Paul. Enligt den tidigare UFC-titelutmanaren ska det var Paul som inte vill mötas:

This fucker talkin like he wants to fight
I’m ready to fight tonite this bitch ain’t ready til 2025 pic.twitter.com/4QziAQapSW

— Nathan Diaz (@NateDiaz209) November 1, 2023

This fucker talkin like he wants to fight I’m ready to fight tonite this bitch ain’t ready til 2025.

Trots Diaz-kommentarer verkar en rematch mellan herrarna inte vara i görningen. I oktober annonserade Paul sin återkomst till ringen som väntas bli den 15 december. I nuläget är hans motståndare inte annonserad men Youtubern har hintat om att det är en renodlad professionell boxare.

The post Nate Diaz uttalar sig efter anklagelserna appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela