Nate Diaz vill inte möta Khamzat på UFC 279: “Åt helvete med alla”MMAnytt.se

UFC-stjärnan Nate Diaz har ofta hamnat i konflikt med MMA-organisationen under sin MMA-karriär. På lördag möter 37-åringen UFC-svensken Khamzat Chimaev, i en match som många anser aldrig skulle ha bokats. Även Diaz själv är inte nöjd över matchningen med UFC-svensken. Under en intervju med ESPN uttryckte amerikanen att han inte vill möta Khamzat på lördag. – De får det att låta som att jag krävde att få den här matchen, det gjorde jag inte, sade Diaz under en intervju med ESPN. Jag ville inte ha den här matchen, det vill jag fortfarande inte, men jag bryr mig inte. Jag möter vem som helst. All press är på honom, det är bäst för honom att han avslutar mig för han är […]

The post Nate Diaz vill inte möta Khamzat på UFC 279: “Åt helvete med alla” appeared first on MMAnytt.se.

Dela