Nyheter


Nordiska mästerskapen i MMA anordnas i Göteborg!

Publicerat 16 oktober, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezI helgen blev det klart att de första nordiska mästerskapen (NM) i MMA kommer att anordnas i Sverige i år! 

Det var det svenska MMA-förbundet som annonserade NM via social medier. Mästerskapen kommer att äga rum i Göteborg med start den tredje november, finalerna kommer att gå i samband med Zone Pro League 6 den fjärde november. 

Det är det svenska MMA förbundet som står för värdskapet och de länder som är inbjudna förutom Sverige är Danmark, Finland, Island och Norge.

Det är fortfarande inte helt klart vilka deltagare som kommer synas på mästerskapet, och därför är det heller inte klart hur många matcher som kommer gå av stapeln.

Anmälan är öppen till 30e oktober.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Schema

3e november

Semifinalerna äger rum på Fit4Fight Gym i Göteborg.

4e november

Finalerna är underkortet till Zone Pro Leauge 6 på Trädgår’nInsläppet börjar kl. 17.00 på Trädgår’nBeroende på hur många finaler det blir i NM, så anpassas starttiden. Om det är många finaler, så börjar det kl. 17.30. Annars börjar kortet kl. 18.00.Ungefär kl. 20.00 startar proffsmatcherna i MMA och thaiboxning

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Hur tror du det går för Team Sverige i nordiska mästerskapen i MMA 2023? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Nordiska mästerskapen i MMA anordnas i Göteborg! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela