Nyheter


Nordiska Mästerskapen i thaiboxning annonserat – här är allt vi vet!

Publicerat 5 oktober, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Chris ÖnnerbySM i thaiboxning ägde rum förra månaden där alla nya svenska mästare kröntes. Nu är de Nordiska Mästerskapen i thaiboxning 2023 officiellt annonserade! 

NM kommer att äga rum på Stockholm Stadion nästa månaden fredag den tredje november och lördag den fjärde november,  anordnat av South Side Arena. 

Thaiboxningslandslagen från Sverige, Norge, Danmark och Finland kommer alla att mötas i vad som förväntas bli ett storartat event. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”Kommer smälla på bra!”

Rodde Silva, en av huvudtränarna på South Side Arena samt en av arrangörerna till eventet, ser fram emot att ge fansen ett väl uppstyrt nordiskt mästerskap. 

– Det fansen kan förvänta sig är ett strukturerat evenemang, under dagtid, berättar Silva för Maximum Sports. Det kommer inte vara galavariant utan det är en turnering med alla landslag som möter varandra. Jag tror det kommer smälla på bra!  

– Som arrangör vill vi ha det strukturerat men även få liv i de nordiska mästerskapen eftersom det har varit dött väldigt länge. Så förvänta er att vi som arrangörer kommer ha ett strukturerat mästerskap. 

Håll ögonen på Maximum Sports för fler uppdateringar kring de nordiska mästerskapen 2023! 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Hur många medaljer tror du att Sverige vinner i de Nordiska Mästerskapen i thaiboxning? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Nordiska Mästerskapen i thaiboxning annonserat – här är allt vi vet! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela