Nyheter


Norska ONE-stjärnan Anne Line Hogstad skriver på för Muay Thai for Life!

Publicerat 24 juli, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Chris ÖnnerbyDen 28 oktober återvänder Muay Thai For Life (MTFL) till Partille Arena i Göteborg med välgörenhetsgalan Unite Against Cancer, vars intäkter doneras till cancerforskning. Maximum Sports har tidigare rapporterat att Zvonimir Kralj och Vilda Ekhorn är signade för galan, och nu har ytterligare ett namn av rang bekräftats: Anne Line Hogstad!

Den norska stjärnan fajtas i ONE Championship, där hon är rankad 4:a i sin vikt i kickboxning samt 2:a i thaiboxning. Därtill är hon tvåfaldig ISKA-världsmästare, tvåfaldig skandinavisk mästare i K1-kickboxning, trefaldig norsk mästare och skandinavisk ISKA-mästare. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Återvänder till Göteborg

Det är inte heller första gången vi ser Hogstad i ringen i Partille; på den allra första MTFL besegrade hon Uma Galli i en fartfylld match där Hogstad visade sin dominans inte minst genom stabilitet och balans.

Det har ännu inte annonseratsHogstad möter, men Maximum Sports noterar att hon är i samma viktklass som Vilda Ekhorn, så en drabbning mellan de två talangerna är inte osannolik. Biljetter till MTFL: Unite Against Cancer finns att köpa på Tickster, och galan kommer i vanlig ordning även att streams på DAZN.

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem vill du se Anne Line Hogstad mot i Muay Thai for Life?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Norska ONE-stjärnan skriver på för Muay Thai for Life! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela