Nyheter


Nya matcher klara för Rising Stars Championship 2!

Publicerat 17 oktober, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Patrik ”Pärlan” PerssonEfter en lyckad första gala är det snart dags för Rising Stars Championship 2! 

Organisationens andra event äger rum den 25 november på Estrad Arena i Alingsås – precis som den första galan. Hittills har två matcher annonserats och det bäddar redan för underhållning. 

Oscar Lövgren representerar Nissafors Fight&Fitness och har skapat ett namn för sig själv som en fantastiskt underhållande fighter.

I sitt senaste framträdande på Wolf Fight Promotion 7 krigade Lövgern och B-klassmästaren Bajad Damarkani i vad många såg som galans bästa match. Lövgren förlorade ett domslut men vann fansens hjärtan. 

Det är en återvändande Amadeuz Derda från HBG Combat Club som står för motståndet. Derda gör sin återkomst efter ett uppehåll från buren. 

Dessutom har tungviktarna Carlos Moucha och Vujadin Mitrovic bokats för match mot varandra!

Moucha representerar Kingpin Grappling i Jönköping och är en erfaren grappler. Mitrovic tävlar ifrån MACC i Stockholm och gör nu sitt andra framträdande i buren. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Rising Stars Championship 2: Tillfälligt matchkort

Weltervikt (A-klass): Oscar Lövgren vs Amadeuz DerdaTungvikt (B-klass): Carlos Moucha vs Vujadin Mitrovic

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Nya matcher klara för Rising Stars Championship 2! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela