Nyheter


ONE Fight Night 14 med Smilla Sundell: Matchkort, tider & allt du behöver!

Publicerat 28 september, 2023

By Sofia GembelNu i helgen är det äntligen dags för ONE Fight Night 14 med svenska Smilla Sundell! Galan tar plats på Singapore Indoor Stadium i Kallang, Singapore.

En av Sveriges stoltheter, Smilla Sundell, ser vi på galans delade huvudkort. Hon kommer försvara bältet för första gången i stråvikt i thaiboxning. Utmanaren är den brasilianska fightern Allycia Hellen Rodrigues, som i dagsläget även sitter på titeln i atomvikt i thaiboxning. Hon har alltså målet att gå hem med ytterligare ett bälte.

Det var planerat att Sundell skulle möta Jackie Buntan (som Smilla vann bältet mot) i en returmatch, men Buntan behövde ställa in mötet på grund av familjeskäl.

I galans huvudmatch ser vi två av världens bästa kvinnliga fighters ställas mot varandra.

Stamp Fairtex är en av dessa fighters. Hon har tidigare vunnit atomviktstiteln i både thaiboxning och kickboxning, och nu gör hon sig redo för att slåss om en tredje titel, nämligen interimtiteln i MMA. 

Fightern som vill sätta stopp för henne, är ingen mindre än den föredetta UFC-fightern Ham Seo Hee som är en av de största namnen inom MMA i Asien. Ham Seo Hee jagar sin dröm om att vinna titeln och skriva historia som en av de bästa kvinnliga MMA-utövarna i Asien.

Den tredje titeln som står på spel är i ONE Championships submission grapplingtitel i atomvikt. Här ser vi de stora talangerna Danielle Kelly och Jessa Khan slåss om bältet.

Se nedan för det fullständiga matchkortet!

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

ONE Fight Night 14: Fullständigt matchkort!

Streamas på ONE Championship’s YouTube

Startar 02.00 lördag 30 september (svensk tid)

Titelmatch i interim atomvikt MMA: Stamp Fairtex vs. Ham Seo HeeTitelmatch i stråvikt i thaiboxning: Smilla Sundell (c) vs. Allycia Hellen RodriguesTitelmatch i atomvikt submission grappling: Danielle Kelly vs. Jessa KhanStråvikt (speciella regler): Xiong Jing Nan vs. Nat JaroonsakBantamvikt MMA: John Lineker vs. Stephen LomanLättvikt thaiboxning: Dmitry Menshikov vs. Rungrawee SitsongpeenongLättvikt MMA: Eduard Folatang vs. Amir KhanTungvikt MMA: Mauro Cerilli vs. Paul ElliotBantamvikt thaiboxning: Asa Ten Pow vs. Rambolek Chor AjalaboonLättvikt MMA: Blake Cooper vs. Maurice Abevi

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget ONE Fight Night 14 med Smilla Sundell: Matchkort, tider & allt du behöver! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela