Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Paddy Pimblett om den “mörka tiden” innan UFC: “Jag grät varje morgon”MMAnytt.se

UFC-talangen Paddy Pimblett tog tillfället i akt och pratade om problemen kring psykisk ohälsa efter sin seger på UFC London i somras. 27-åringen uppmanade människor som lider av depression och ensamhet att prata ut. I engelsmannen senaste Youtube-video öppnar han upp sig om sin egen psykiska ohälsa och om hur hans vänner och familj hjälpte honom att må bättre. – Jag har själv haft några mörka stunder, sade Pimblett. Jag vet inte ens om jag fortfarande skulle vara här utan mina vänner, min familj och alla människor som står mig nära. Jag har ifrågasatte en hel del saker i mitt eget huvud, hur jag ska göra, jag kanske inte hade varit här om det inte vore för alla människorna omkring […]

The post Paddy Pimblett om den “mörka tiden” innan UFC: “Jag grät varje morgon” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy