Den tidigare UFC fajtern Paige VanZant har varit på många olika håll inom kampsport efter tiden med UFC. Nu står det klart att profilen har skrivit på för PowerSlap.

Hoppat runt mellan organisationer

Paige VanZant har tagit del av UFC’s historia under cirka 6 år. Från 2014 till 2020. En karriär som gått upp och ner för profilen. Där slutade det med tre förluster i hennes sista 4 matcher. Den sista kom mot Amanda Ribas under UFC 251. Även fast det inte har varit någon MMA match gjord sedan försluten under hennes sista UFC match år 2020. Så har hon nu efter karriären i UFC, skrivit på ett kontrakt med BKFC. Där blev det två matcher gjorda och dessa gick mot Rachel Ostovich och Britain Hart. En karriär i Bare Knuckle Fighting, gick inte heller som tänkt för henne. Därför att det blev det förlust för VanZant mot båda hennes motståndare.

VanZant kommer ifrån en boxningsmatch under organisationen Misfits. Där klev hon in i ringen mot Elle Brooke, och det slutade med en lika för dessa två kvinnor. Men den 30 åriga fajtern tröck på för att få en chans till mot Brooke. Efter brist på en vinst sedan 2019, så har nu hon testat sina vingar än en gång och skriver på under en ny organisations namn.

Skriver kontrakt med kontroversiell organisation

I helgen blev det officiellt att den tidigare UFC fajtern, Paige VanZant, har skrivit på för PowerSlap. Hennes debut kommer att gås nu på fredag, den 28 juni.

På en podcast droppade profilen nyheterna.

Whether motherf*ckers like it or not, I am doing Power Slap,

I’m f*cking Paige VanZant. I was in the UFC, bare-knuckle boxing, boxing, and now I’m doing Power Slap. I’m going to do literally everything and just piss people off.

VanZant har nyligen hintat om att hon haft stora planer på gång. I följd av detta blir hon den första UFC-veteran att gå match i organisationen, skapad av Dana White. Även fast det pekade på antingen en revanch på en influenserboxning gala mot Brooke, eller en ny match i BKFC. Så kommer det åtminstone att ske efter debuten på Powerslap.

Profilen tog sig till ett matchfacit på 8-5 under tiden med MMA.

 

The post Paige VanZant redo för debut på Power Slap 8 appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela