Reza Madadis öppna brev till Khabib: Ett muslimskt lag gör dig inte perfekt!MMAnytt.se

Den före detta UFC-svensken Reza Madadi är en av många som reagerat på Khabib Nurmagomedovs kritiska kommentarer om Khamzat Chimaev. “Mad Dog” Madadi är tränare på Allstars Training Center och har länge varit en viktig del av Khamzats MMA-karriär och liv. När Khabib kommenterade om bristen på muslimer i Khamzats lag så reagerade Madadi starkt av många anledningar. – Kära Khabib Nurmagomedov, min muslimska bror, skrev Reza Madadi. För det första skulle jag vilja säga att jag har enorm respekt för dig som idrottare och för alla dina prestationer inom vår älskade sport MMA. Jag är också väldigt stolt över hur du representerar vår religion, vår tro och Gud i alla dina intervjuer och framträdanden. – Men jag skulle dock […]

The post Reza Madadis öppna brev till Khabib: Ett muslimskt lag gör dig inte perfekt! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy