Den 9 september är det dags för Fight Club Rush 17. Organisationen offentliggjorde nyligen Erik Wahrolens motståndare inför galan.

Erik Wahrolen debuterar under Fight Club Rush 17

Efter tre raka vinster som amatör har Wahrolen, som tog sig långt i den föregående säsongen av Robinson, valt att ta steget över till proffsscenen. Någonting som han berättade om för Kimura, i samband med sin sista amatörmatch.

Nu är det så hundra procent efter den här vinsten så blir det proffs. Min coach har gått med på det. Det skulle ha varit proffs förra men coach ville ha en till och du vet han har tagit emot mig som en kung så jag behandlar honom som min riktiga coach liksom. Så säger han det så är det så.

Fighten kommer äga rum på Fyrishov i Uppsala, den andra helgen i september. Hemmasonen Ibrahim Milli kommer stå för motståndet. Även Milli kommer genomföra sin första proffsmatch i samband med galan. Drabbningen kommer gå i lättviktsklassen.

Här kan läsaren hitta biljetter inför den kommande galan.

Fight Club Rush 17: Preliminärt matchkort

Renato Vidovic vs Jonny Touma (titelmatch i flugvikt)
Toni Lampinen vs Christian Stigenberg (weltervikt)
Ali Yazbeck vs Shoeb Akrami (bantamvikt)
Nabbe Malki vs TBA (weltervikt)
Raymond Johansson vs Dimitris Dimitriadis (fjädervikt)
Martin Corney vs Waltteri Häkkinen (fjädervikt)
Christopher Bajo vs Daniel Karlsson (80 kg catchvikt)
Erik Wahrolén vs Ibrahim Milli (lättvikt)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FCR-Fight Club Rush (@fcr.mma)

The post Robinson-stjärnan Erik Wahrolen klar för sin efterlängtade proffsdebut appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela