Nyheter


Robinsonstjärnan Erik Wahrolén klar för proffsdebut på FCR 17!

Publicerat 25 juli, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Tomasz PiwinskiDen nionde september debuterar Fight Club Rush (FCR) i Uppsala och nu har ännu ett välkänt annonserats för galan: Robinsonstjärnan och grapplingexperten Erik Wahrolén (0-0) – som gör sin proffsdebut på FCR 17!

Wahrolén kommer senast från en poängvinst över Enrique Parraquez på FCR 16 i A-klass-MMA. Efteråt tydliggjorde grapplingexperten sin önskan om att ta klivet till proffs och att göra det mot de bästa. 

– Får jag vara lite kaxig? När jag snackade med FCR om det sa jag: ”Ge mig de tuffaste och de bästa,” jag har inte tid för något annat, berättade Wahrolén i en intervju med Käftsmällspodden.

Wahrolén har hållit sig obesegrad som A-klassfighter med tre raka segrar, två via submission. Det är ännu inte klart vem Wahrolén möter i sin proffsdebut, men enligt uppgifter till Maximum Sports rör det sig om ännu en debuterande fighter. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Fight Club Rush 17: Tillfälligt matchkort

Titelmatch i flugvikt: Renato Vidovic vs Jonny ToumaWeltervikt: Toni Lampinen vs Christian Stigenberg Bantamvikt: Ali Yazbeck vs Shoeb AkramiWeltervikt: Nabbe Malki vs TBA Fjädervikt: Raymond Johansson vs Dimitris DimitriadisStråvikt: Josefine Modig vs Nina Back 2Weltervikt: Erik Wahrolén vs TBA 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem borde Erik Wahrolén möta på FCR 17? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Robinsonstjärnan klar för proffsdebut på FCR 17! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela