Dana White verkar besitta humor när det kommer till kritik mot hans kontroversiella organisation Power Slap.

Dana White hånas av Matt Serra i nya serien

UFC-bossen skapade många rubriker tidigare i år när han började anordna slap fighting-tävlingar efter att han filmats örfila sin fru.

Sedan debuten har klipp från Power Slap blivit virala och skapat oro bland tittare då fighters inte får försvara sig under matchen.

White insisterar att hans nya liga har gått bra kommersiellt och avslöjade att Power Slap nyligen hade 2 miljarder visningar på TikTok och hävdade även att hans nya mobilspel går bättre än Fifa och Call of Duty.

Inför UFC 292 i Boston denna helg träffade White den tidigare welterviktsmästaren i UFC, Matt Serra och kommentatorn Din Thomas, för att scouta MMA-talanger från Massachussets inför deras serie Looking for a Fight som kommer att släppas på Youtube.

Medan Serra och Thomas anlände till hotellet blev de välkomnade av MMA-mogulen White som var klädd som en piccolo och som bad om att bära deras väskor.

Serra vars kändaste bedrift är att ha knockat legendaren Georges St-Pierre i en av UFC:s största skrällar någonsin valde då att håna sin forne chef med tanke på dennes utstyrsel och sysselsättning:

Wow! I guess the Power Slap didn’t work out.

Efter detta kunde dock inte White sluta skratta

It was one of the funniest one liners of all time. I couldn’t stop laughing for like 30 minutes.

Serra sade sedan följande när han reflekterade över sin one liner:

I got him with a zinger. You know, he was trying to get through his job but he got through it.

Ni kan se händelsen nedan:

 

The post Se Dana White och Power Slap hånas av forne UFC-mästaren appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela