Vi kan inte få nog av kampsport! På fredag är SoffCoacherna tillbaka för tredje veckan i rad. I fokus står lördagens boxningsmatch Francis Ngannou och Tyson Fury.

SoffCoacherna snackar boxning – bjuder helgen på en skräll?

Programmet leds av Kaveh Sabeghi, som var med och grundade Kimura redan 2009. Sajtens nuvarande chefredaktör Alexander Clausson kommer svara på tittarnas frågor och bjuda på helgens bästa speltips i samarbete med Unibet. Kvällen till ära har vi även bjudit in ingen mindre än Philip Dersén. Sveriges, troligen, främsta boxningsreporter, som även har bra koll på den internationella MMA-scenen.

Vi diskuterar den gångna veckans UFC 294 där Khamzat Chimaev tog hem segern över Kamaru Usman via ett majoritetsdomslut. Har Chimaev verkligen gjort sig förtjänt av en titelmatch mot den nuvarande mellanviktsmästaren Sean Strickland?

Störst fokus lägger vi såklart på helgens stora händelse. Världens främsta tungviktsboxare i form av Fury kommer ta sig an UFCs tidigare tungviktsmästare i form av Ngannou. Kan det sistnämnda stå för en av de största skrällarna i kampsportshistorien? När kommer fansen tröttna på dessa matcher? Det och mycket mer kommer diskuteras under kvällens gång.

Programmet drar igång här på fredag 21:00! I den här länken kan läsaren ta del av matchkort, sändningstider och odds inför helgens boxningsevent.

Ställ era frågor till panelen redan nu i kommentatorsfältet nedan!

The post SoffCoacherna inför Francis Ngannou vs Tyson Fury (FREDAG 21:00) appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela