Nyheter


Spännande mellanviktarna Dennis Fränberg & Gustaf Sandelin klara för explosiv duell på historiska galan!

Publicerat 5 april, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Patrik ”Pärlan” PerssonWolf Fight Promotion (WFP) 7 kommer att skapa historia som den första MMA-galan någonsin in den småländska staden Jönköping. Nu har galans andra match annonserats: ett spännande mellanviktsmöte som ställer Dennis Fränberg mot Gustav Sandelin!

Fränberg representerar Nissafors Fight & Fitness och har blivit något av en stammis i WFP. Han sätter en intensiv press från start och har en tendens att flänga runt sin motståndare som en trasdocka. 

Fränberg har bjudit på flera underhållande prestationer i segrar över fighters som Eni Begotaraj och Leonard Jonsson. I sitt senaste framträdande på WFP 6 mötte han Ola Jacobsson och förlorade på submission.

Sandelin har tidigare besegrat Shuayb Azim och äntrade WFP 6 med en förlust mot Linus Jönsson. Han ställdes mot Pasha Tarzi och briljerade på fötterna, använde sin räckvidd utmärkt och kammade hem en solklar seger via domslut. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Wolf Fight Promotion 7: Tillfälligt matchkort 

Mellanvikt: Linus Jönsson vs Sanny WallinMellanvikt: Dennis Fränberg vs Gustaf Sandelin

Läs också:

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem vinner: Dennis Fränberg eller Gustaf Sandelin? 

ANNONS

Inlägget Spännande mellanviktare klara för explosiv duell på historiska galan! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela