Nyheter


Supertalangen från Malmö klar för match i Cage Warriors Academy!

Publicerat 15 september, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stev BonhageUnder en längre tid har Malmös Ali ”The Alligator” Al-Jasim varit en fighter att hålla ögonen på och nu är han redo för nästa utmaning: ett A-klassmöte med britten Harry Myers på Cage Warriors Academy South East (CWASE) 32!

Matchen blev klar via CWASE:s sociala medier och äger rum den sjunde oktober i Colchester, England. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Dominerade rivalen senast

Redline Training Centers Al-Jasim har en bakgrund i taekwondo och har trätt fram som en av de mest spännande A-klasstalangerna i Sverige. Han har avslutat fighters som Nicholai Von Benzon Hollesen and Sebastian Vocanac med flera.

Efter en förlust mot Abbe Hussein på Fight Club Rush (FCR) 11 återhämtade ”The Alligator” sig med en fin vända i det svenska MMA-landslaget.

Sedan dess har Al-Jasim briljerat på FCR 16 med en dominant prestation över rivalen Raham Kafaei.

Myers är före detta bantamviktsmästare i CWASE som har säkrat alla sina vinster på avslut. Han kommer senast från en förlust på domslut mot Tommy Brunning på CWASE 31.

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Hur går det för Ali Al-Jasim i Cage Warriors Academy? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Supertalangen från Malmö klar för match i Cage Warriors Academy! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela