Nyheter


Supertalangen Fabian Misk välkomnar toppthaiboxaren Emil Näsman till MMA!

Publicerat 1 september, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: FCR MMA/ Instagram @efn_777Drygt en månad efter organisationens andra event är Allstars Fight Night (AFN) 3 redan inbokat! Den 30 september på Allstars Training Center i Solna kommer galan gå av stapeln och den första matchen är nu annonserad: Fabian Misk mot Emil ”F***ing” Näsman

Det är ännu inte klart vad för match som kommer att agera huvudmatch på AFN. Den förra galan toppades av med en kändismatch mellan TikTokstjärnan ”Megic Mike” och rivalen ”Ralle Ralz”.

Resultat från förra eventet kan ni läsa här

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Gör MMA-debut tre veckor efter Thaiboxnings-SM

Misk är en SM-silvermedaljör som i årets SM vann över Nicklas Kallman via domslut men förlorade i finalen Bajad Damarkani.

Söders Fight Gym-representanten har dock imponerat med flera fina segrar, bland annat över Malik Haziyev och briljerade mot Firass Kaaki på Fight Club Rush 16 i sin A-klass-debut. 

Näsman tränar på Tullinge Muay Thai och kommer faktiskt att delta i årets SM i thaiboxning redan nästa vecka. Utöver sin uppenbara strikingtalang är han känd för sin färgglada personlighet och starka personlighet. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem vinner: Fabian Misk eller Emil Näsman? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Supertalangen välkomnar toppthaiboxaren till MMA! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela