Nomineringarna för upplaga nummer 15 av Fighters Only World MMA Awards har släppts till offentligheten. Flera svenska fighters är nominerade till priser.

Sadibou Sy är nominerad till årets fighter

Tidigare i veckan utsåg undertecknad PFL MMAs Sadibou Sy till en av Sveriges mest underskattade kampsportsutövare. Internationellt sett verkar det dock som att Sy får den respekt som han förtjänar. Svensken har nämligen nominerats i flera och tunga kategorier inför det kommande galan.

Tillsammans med namn som Leon Edwards, Aljamain Sterling, Israel Adesanya och Islam Makhachev har Sy nominerats till årets fighter och årets internationella fighter. Dessutom har svenskens avslut i samband med PFL MMA 6 resulterat i en nominering för årets knockout.

Sy är inte den enda svensken som har nominerats till ett pris. Zebaztian Kadestams vinst över Roberto Soldic i samband med ONE Fight Night 10 har nominerats till årets skräll. Danmarks Louis Glismann har nominerats till kategorin för årets submission på grund av sin omoplata mot Melvin van Suijdam i samband med Oktagon 43.

Två europeiska organisationer har nominerats till kategorin årets organisation. Närmare bestämt KSW och Oktagon MMA. De övriga nominerade organisationerna är UFC, Bellator MMA och PFL MMA.

Alexader ”The Mauler” Gustafsson vann 2013

En enstaka svensk har tagit hem pris i samband med Fighters Only World MMA Awards. 2013 tog Alexander ”The Mauler” Gustafsson hem pris för årets internationella fighter och i kategorin årets fight.

Läsaren kan hitta samtliga nomineringar på MMA Fighting. Via galans officiella hemsida kan man avlägga sina röster inför årets prisutdelning. Man behöver dock registrera sig för att avlägga sina röster.

The post Svenska fighters nominerade till prestigefyllda MMA-pris appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela