Nyheter


Svenske ”Freddy Krueger” Castro tillbaka – mot fighter från thailändska landslaget: ”Superman” Banchamek!

Publicerat 5 september, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stev BonhageEfter ett kortare uppehåll är nu den svenske thaiboxningsstjärnan Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez nu tillbaka – mot en av sina tuffaste motståndare hittills: ”Superman” Banchamek!

Detta blir utan tvekan en av Castros största matcher i thailand då ”Superman” är en erfaren representant för det thailändska landslaget i både kickboxning och thaiboxning.

Utöver det tränar Banchamek på samma gym som den berömda levande legendaren Buakaw Banchamek.

Matchen äger rum lördag den 16 september i Rajadamnern World Series. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Femte matchen i Thailand

”Freddy Krueger” är svensk mästare i både thaiboxning och kickboxning och åkte till Thailand tidigare i år där han tränat på Venum Gym under den berömda och underskattade coachen Chris Forster.

Sedan han flyttade till Thailand radade Castro upp två raka segrar på berömda Rajadamnern Stadium och mötte därefter den erfarna toppfightern Jawsuayai Sor. Dechaphan – med över 70 gångna matcher med drygt 50 vinster!

Castro må ha förlorat ett domslutefter full tid men imponerade även i motgång och visade sig vara en fighter att räkna med mot toppmotstånd. 

Sedan dess har Castro återvänt till vinstkolumnen med en imponerande seger över den stigande japanske talangen Yuto Numponthep.

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem vinner: Freddy Castro Gonzalez eller ”Superman” Banchamek

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Svenske ”Freddy Krueger” tillbaka – mot fighter från thailändska landslaget! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela