Nyheter


Samuel Bark i exklusiv intervju inför superfajten: ”Ska slå flinet av malliga belgaren”

av Johan Taliercio

Samuel Bark och Losene Keita höll på att ryka ihop under fredagens invägning. Nu skickar den svenske MMA-stjärnan en hälsning till den obesegrade Oktagon-mästaren inför morgondagens superfajt.
– Jag ska slå flinet av den där malliga belgaren, säger Bark till Maximum Sports.Samuel Bark är riktigt taggad inför helgens storfajt mot Losene Keita på Oktagon 39. 

Under lördagen drabbar den svenske MMA-stjärnan samman med organisationens obesegrade lättviktsmästare, och när det var dags för staredown under fredagens invägning var det nära att de båda rök ihop efter en skallning från Bark.

Läs mer: Samuel Bark ryker ihop med obesegrade mästaren inför storfajten

Samuel Bark om mästaren: ”Svag och trött”

Maximum Sports nådde Samuel Bark strax efter den hetsiga invägningen, och svensken skräder inte orden inför morgondagens drabbning.

Han sågar den belgiske mästaren, som han är menar är ”svag och trött”.

– Jag kommer att slå flinet av den där malliga belgaren imorgon. Han såg löjlig ut där när han stod och hånlog, så jag markerade, säger Bark om skallningen på invägningen.

– Det här är matchen som tar mig till nästa nivå. Han kan inte hänga med i mitt tempo, han har det inte i sig. Dessutom vet jag att hans bantning var riktigt tuff. Han såg allt mer seg och slö ut för varje dag som gick under veckan fram till invägningen. Han testar ju fjädervikt nu för första gången och är svagare och tröttare än tidigare, medan jag är i mitt livs form, avslutar ”Sammon Decker”.

Här hittar ni allt ni behöver veta inför morgondagens stormatch.

Läs också: UFC intresserade – av rekordsvensken Samuel Bark

Följ Frontkick för senaste nytt från MMA-världen på engelska!

Läs vidare:

Conor McGregor klar för UFC-comeback – möter världsfemmanSvenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenAmir Malekpour är tillbaka – möter Danmarks bästa flugviktare!Rankar: Sveriges 25 bästa MMA-fighters

ANNONS

Inlägget Svenske MMA-stjärnan: ”Ska slå flinet av den där malliga belgaren …” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela