Nyheter


Svenske stjärnan Samuel Ericsson går i en ny riktning: ”Bara början”

november 15, 2023

By Redaktionen

Foto: @karatecombatSvenske Samuel Ericsson är i dagsläget en av landets största kampsportsprofiler. Med över 730 tusen följare på Instagram så är han utan tvekan en stor stjärna och han har backat upp det med imponerande insatser i Karate Combat. 

Nyligen tog Ericsson till sociala medier för att avslöja nästa stora satsning: ett musikaliskt gästspel på nästa förlängda skiva från det svenska metalbandet Dead By April.

 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ett inlägg delat av ERICSSONSAMUEL (@ericssonsamuel)

– Fredag den 24 november! För tio år sedan lyssnade jag på DBA när jag tränade på gymmet, skrev Ericsson på Instagram. Idag kan jag stolt kalla de för vänner och utöver det så är jag med på deras kommande EP! Detta är bara början, håll utkik.

Dead By April har rötterna i Göteborg och har över en halv miljon spelningar i månaden.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Inväntar boxningsdebuten

I dagsläget har Ericsson ett matchfacit på 2-1 i Karate Combat med vinster över Alberto Ramirez och Tarek Khelifi. I sitt senaste framträdande flyttade Ericsson upp från lättvikt till weltervikt för att möta fransmannen Alexandre Bouderbane.

Ericsson bjöd på en tapper insats och hade flera bra stunder men fick se sig besegrad via domslut.

Härnäst kommer Ericsson att tävla i Misfits Boxing i vad som blir svenskens boxningsdebut. För tillfället finns det inget officiellt datum eller motståndare fastställd.

Oavsett när Ericsson tävlar i Misfits Boxing så lär han ha en väldigt speciell ingångslåt till hands. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Kommer du lyssna på Dead By Aprils nya EP med Samuel Ericsson?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Inlägget Svenske stjärnan går i en ny riktning: ”Bara början” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela