Käftsmällspodden, Sveriges största och mest inflytelserika podcast om fighting, fortsätter att utveckla sin täckning av svensk MMA och kampsport. Detta genom att expandera med en ny poddstudio i Umeå, som leds av två av Norrlands stenhårda publikfavoriter.

Fernando ”El Toro” Flores, rankad femma på Frontkicks Sverigeranking, blir ny programledare i team Käftsmällspodden tillsammans med klubbkamraten Anton Larsson som gått proffsmatcher i både MMA och bare knuckle. I premiäravsnittet, som just har släppts på Spotify och andra poddplattformar, gästas Fernando och Anton av bröderna Josef och Theodor Berggren.

Lyssna på hela avsnittet i spelaren nedan!

Andres Viracca: ”Har länge velat starta Käftsmällspodden i Umeå”

Kampsportsprofilen Andres Viracca, grundare av Käftsmällspodden och manager på Viracci Sports Management, menar att just Umeå har funnits med i planerna under en längre tid.

– Jag har länge velat starta Käftsmällspodden i Umeå. Vi har fixat och donat under en längre tid och nu är studion äntligen igång, så det känns riktigt kul. Jag tycker att Norrland ofta har missats lite och vi vill vara så heltäckande som möjligt för att lyfta hela svenska MMA- och fightingscenen, säger Viracca i en kommentar till Maximum Sports.

Den populära kampsportspodden har sitt säte i Stockholm och tidigare bedrivit poddstudior i både Göteborg. I nuläget kommer satsningen i Umeå ersätta verksamheten i Malmö och fortsätta parallelt med studiorna i huvudstaden samt på Västkusten.

Följ Käftsmällspodden på Instagram här!

The post Sveriges största podd om fighting expanderar – öppnar ny Käftsmäll-studio i Umeå appeared first on Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela