Nyheter


TikTok-stjärnan Megic Mike klar för laddad returmatch på AFN 2!

Publicerat 17 juli, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezDen 26 augusti äger Allstars Fight Night (AFN) 2 rum i Stockholm och galan fick nyss ett oväntat tillskott: ett möte mellan TikTok-stjärnan Michael ”Megic Mike” och Rasmus ”Ralle Ralz”!

”Megic Mike” har över en miljon följare på TikTok, har medverkat i SVT-succén Invandrare För Svenskar och har även blivit känd för sina parodilåtar på YouTube.

För drygt fyra år sedan möttes ”Megic Mike” och ”Ralle Ralz” på ökända Roast Live på Redline Training Center i Malmö – ett så kallat ”sparringevent” som polisanmäldes av det svenska MMA-förbundet. De hade då hyrt Redline med syfte av att hålla i sparring, men eventet ledde till att Malmöklubben förlorade flera sponsorer. 

Den kaosartade matchen ägde först rum i en boxningsring men repen gick snabbt sönder efter ett nedtagningsförsök. När matchen fortsatte i en MMA-bur fick ”Ralle Ralz” övertaget när ”Megic Mike” missade med en spark och hamnade på rygg. ”Ralle Ralz” blev dock diskvalificerad efter ett knä mot markbunden motståndare.

Nu möts rivalerna återigen i MMA-buren och matchningen förväntas bli ännu ett spektakel.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Allstars Fight Night 2: Tillfälligt matchkort

Bantamvikt (A-klass): Liam Pitts vs Fabian LongLätt tungvikt (A-klass): Najib Adams vs Erwan BressonMegic Mike vs Ralle Ralz 2Fjädervikt (proffs): Tobias Bohlin vs Afrim Thaqi

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem vinner: Megic Mike eller Ralle Ralz? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget TikTok-stjärnan Megic Mike klar för laddad returmatch på AFN 2! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela