Toalett-olycka tvingar UFC-fightern från att delta på historiska galan!MMAnytt.se

Christos Giagos kommer inte att kunna tävla på UFC Paris den 3 september och hans anledning är minst sagt udda! I måndags meddelade Giagos (19-10 MMA, 5-6 UFC) att han nyligen genomgått en handoperation för att reparera en sena i handen. I ett Instagram-inlägg förklarade “The Spartan” Giagos hur skadan skedde och varför han nu tvingas ställa in UFC Paris-matchen mot Benoit Saint-Denis (9-1 MMA, 1-1 UFC). – Jag höll på att städa lite och när jag torkade en bit av min grill i papperskorgen så kom min hand att stöta emot en trasig porslinstoalett, berättade Christos Giagos. [Toaletten] öppnade upp ett sår på min hand och skar av en sena i mitt lillfinger. Tyvärr blev jag tvungen att dra […]

The post Toalett-olycka tvingar UFC-fightern från att delta på historiska galan! appeared first on MMAnytt.se.

Dela