Nyheter


Tobias Harila: ”Ser fram emot ett galet slagsmål” i Cage Warriors

Publicerat 26 september, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stev BonhageFör första gången sedan november 2021 kommer den svenske knockoutkungen Tobias ”Bad Intention” Harila (12-3) att agera ena halvan av en huvudmatch – vilket sker på Cage Warriors 160 i Manchester nu på lördag den 30 september. 

Det är den tyske topptalangen James Hendin som står för motståndet. Efter att han kontinuerligt bjudit på underhållning i både vinst och förlust i matcher som varit stora, men inte stora nog för att agera huvudmatch, längtar Harila tillbaka till rampljuset. 

– Det känns riktigt fett, berättar Harila för Maximum Sports systersida Frontkick.online. Känns bra liksom jag har jobbat hårt för det och det är inte alla som får vara main event på en sån show så jag är tacksam. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”Är redo att slita hårt”

Under sin karriär har Harila aldrig sökt en enkel match och Hendin lär bjuda på ordentligt med motstånd. 

Hittills är Hendins enda förluster mot nuvarande eller före detta mästarna Paul Hughes och Jordan Vucenic

Med avslut i 67% av sina segrar, en hög ranking och mycket hajp så är Hendin precis den sortens fighter som Harila ser fram emot att göra upp med. 

– Motståndet är tufft definitivt och jag ser fram emot ett galet slagsmål, det känns som matchen är 50/50 och det är då jag är som bäst, jag är redo att slita hårt där inne.

Om Harila skulle segra över Hendin så kommer det innebära fem vinster i Cage Warriors och statistiken talar för att bragden skulle ske via knockout. 

Skulle det ske kommer Harila inte tveka på att göra anspråk på titeln.

– Jag vill definitivt ha titelmatch om jag vinner. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Hur går det för Tobias Harila på Cage Warriors 160?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Tobias Harila: ”Ser fram emot ett galet slagsmål” i Cage Warriors dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela