Tony Ferguson har hamnat i nya problem. UFC-fightern arresterades nyligen och ska enligt uppgifter varit ovillig att samarbeta med polisen under gripandet.

Tony Fergusson gripen för misstänkt rattfylleri

Tony Ferguson, den tidigare interims-lättviktsmästaren i UFC, har gripits för rattfylleri. Enligt en artikel från TMZ, kraschade Ferguson sin bil in i två parkerade bilar utanför en nattklubb i Hollywood, Kalifornien.

Källan säger att kraschen var allvarlig nog för att lastbilen skulle välta på sidan. Ferguson vägrade dessutom att genomföra ett nykterhetstest, vilket kan leda till ytterligare anklagelser.

Vid gripandet uppges Ferguson ha varit ”mycket ovillig att samarbeta”, vilket gjorde det svårt för polisen att genomföra arresteringen. En video från platsen visar en lastbilsförare som vänder lastbilen tillbaka på fyra hjul efter att den hade vilat ovanpå två bilar. Det ena av de två parkerade bilarna uppges tillhöra en rappare vid namn Cash Gotti, som fick se sin Mercedes sannolikt totalförstörd efter kollisionen.

Fick besöksförbud 2019

Ferguson har tidigare haft en turbulent period i sitt liv, där hans fru ansökte om en besöksförbud mot honom år 2019. Detta följdes senare av uppgifter om att Ferguson behövde hjälp med sin psykiska hälsa. Han har även haft en svacka i sin karriär på senare tid och har förlorat fem raka matcher.

Ferguson har tidigare varit interimslättviktsmästare i UFC men tappade bältet på grund av en skada. Han besegrade dock Anthony Pettis och Donald Cerrone i på varandra följande matcher innan han gick in i sin nuvarande svacka.

Ferguson står med ett totalt matchfacit som lyder 25-8-0.

The post Tony Ferguson ”mycket ovillig att samarbeta” vid gripande appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy