Tony Ferguson vill gå match om UFC-titeln – trots fem raka förluster!MMAnytt.se

UFC-veteranen och den forne interimmästaren Tony Ferguson har inte vunnit en match i MMA-organisationen sedan 2019. 38-åringen kommer senast från en submissionförlust mot Nate Diaz på UFC 279. Trots att amerikanen har en förlustsvit på fem matcher så har han inte slutat att drömma om titeln. Många inom MMA-världen har uttryckt att Ferguson borde pensionera sig, men lättviktaren vill själv gå match om titeln härnäst. – Självklart vill jag gå match om titeln härnäst, sade Ferguson under en intervju med ESPN. Annars vill jag gå superfight så att jag kan bygga upp mitt varumärke. Jag bryr mig inte ett skit just nu, det handlar om att träna och att sätta ihop allting. Jag garanterar er att de kommer “send the […]

The post Tony Ferguson vill gå match om UFC-titeln – trots fem raka förluster! appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy