Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Trippelmästarinnan Nina Nikolija Milosevic om sitt nyvunna EM-guldMMA & UFC NYHETER – SVERIGE

Under lördagens EM-finaler klev den regerande VM- och SM-mästarinnan Nina Nikolija Milosevic in i buren. Matchen resulterade i en vinst och ännu en guldmedalj för göteborgfightern.

Nikolija Milosevic – ”Jag hade två mål genom hela turneringen.”

I januari tog Milosevic hem guld i världsmästerskapen för amatör-MMA. I Februari bärgade hon hem SM-guldet på Valhall i Skövde. MMA-karriärens – hittills – största motgång kom mot den tidigare Word Cup vinnaren Millie Eriksson. Utövarna ställdes mot varandra i samband med Excellence FC III och den sistnämnda tog hem segern via delat domslut. En förlust som Milosevic beskriver som ”en dålig dag på jobbet”.

I lördags gick göteborgskan segrade ur EM-finalen genom att besegra Polens Paulina Kontna. Vinsten kom via ground and pound i matchens andra rond. I en kommentar till Kimura delade Milosevic med sig av sina tankar kring årets europeiska mästerskap.

Jag fokuserade bara på mig själv och på vad jag ville göra i buren. Ingenting annat. Jag hade två mål genom hela turneringen. Det första var att ta hem guldet och det andra var att avsluta matcherna innan de gick till domslut. Jag lyckades med båda. Inte bli berörd av media, press eller andras hype för det betyder ingenting. Det enda som gäller är tiden man är i buren och ha 100% fokus på bara det. Allt annat är bara oljud och irrelevant till själva fighten. Största lärdomen från denna turneringen är att man måste vara beredd på allt. Man vet aldrig vem man möter. Därför är det viktigt att kunna anpassa sig efter situation.

Om det blir fler matcher inom A-klass eller om det är dags för GBG MAC-fightern att ta steget över till proffsscenen får framtiden utvisa.

Just nu vill jag bara njuta av EM guldet. Sen tar jag det därefter. Tids nog får ni reda på det.

Milosevic bärgade hem Sveriges enda guld i samman med det ovannämnda mästerskapet

The post Trippelmästarinnan Nina Nikolija Milosevic om sitt nyvunna EM-guld appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy