Nyheter


Tungviktsdrabbning på Muay Thai For Life!

Publicerat 20 augusti, 2023

By Lisa Melin Johansson

Efter tidigare spekulationer är det nu klart att en av Göteborgs tyngsta MMA-fajters går upp mot den kanadensiske WBC-mästaren – i thaiboxning. På Muay Thai For Life: Unite Against Cancer får vi se Zvonimir Kralj och Hassan Oseni i en explosiv tungviktsdrabbning.Maximum Sports har tidigare rapporterat att både Kralj, som vi annars känner igen från MMA-scenen, och kanadensaren Oseni har signat för den kommande galan. Då de båda herrarna delar viktklass har det givetvis spekulerats om ett möte dem emellan, vilket nu bekräftats av organisationen.

Läs mer: Svensk Thaiboxning 2023: Matcher, Schema, Rykten

Matchen må vara ”The Croatian Sensation”s debut inom thaiboxning, med med hela tolv proffsmatcher inom MMA och ett svenskt guld inom boxning har Krajl minst sagt gedigen erfarenhet inom striking. Något han definitiv kommer behöva när han går in i ringen mot Oseni, som innehar ett imponerande matchfacit med totalt 35 matcher inom thaiboxning samt ett antal matcher i K1-kickboxning samt boxning.

Vi förutspår ett riktigt spännande möte med garanterat tunga tekniker, där mer traditionell thaiboxning möter MMA-striking. Dessutom har både Kralj och Oseni valt att donera hela sina löner till Cancerfonden, dit också allt överskott från galan doneras.

MTFL: Unite Against Cancer äger rum den 28 oktober i Partille Arena i Göteborg. Biljetter finns att köpa på Tickster, och galan kommer i vanlig ordning även att streams på DAZN.

Läs mer: Muay Thai for Life annonserar välgörenhetsgalan Unite Against Cancer: ”En unik upplevelse”

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem vinner av Kralj och Oseni?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Tungviktsdrabbning på Muay Thai For Life! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela