De svenska talangerna Josefine Lindgren Knutsson (4-0) och Jonny Touma (5-1) skriver på för Abu-Dabhi baserade UAE Warriors.

Josefine Lindgren Knutsson är obesegrad

En av sveriges mest lovande fighters är Allstars Josefine Knutsson. På lite mindre än två år har hon lyckats samla på sig fyra förluster utan en enda förlust att bryta sviten med. Nu står det klart att hon skriver på för UAE Warriors. En organisation med bas i Abu-Dabhi. ”Thunder” har vunnit tre SM och ett VM-guld i amatörmma.

På sin Instagram annonserade hon den nya bedriften med en bild på henne hållandes kontraktet.

Jonny Touma vann på avslut – Får ny kontrakt

Den andra av de två svenska förvärven är Jonny Touma. Hemma i Sverige har han gjort sig ett namn via sina frekventa framträdanden för FCR samt sitt uppmärksammade krig mot Zoran Milic.

I somras var han en av tre svenskar som fick chansen att bevisa sig själva framför en internationell publik. I första ronden säkrade han avslutet på UAE Warriors 30. Han verkar ha gjort ett bra intryck då han nu skrivit på för att gå ytterligare en match för organisationen.

The post Två svenskar skriver på för skriver på för UAE Warriors – ”I’m coming for you” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy