Tyson Fury har inga planer på att MMA om han någonsin möter Jon Jones.

Tyson Fury är inte intresserad av att möta Jon Jones inom MMA

De två tungviktssuperstjärnorna, där Fury för närvarande innehar WBC- och The Ring-titlarna medan Jones erövrade ett vakant UFC-bälte i mars, verkar vara överens om att de skulle vilja möta varandra. Men de är långt ifrån överens om hur en eventuell match skulle äga rum. Nyligen avfärdade Fury idén om att möta Jones i oktagonen, vilket fick UFC-presidenten Dana White att säga att han kunde ordna en match mellan Fury och Jones, men enligt MMA-regler.

På onsdagen bekräftade Fury sitt boxningsförslag via en Instagram-story:

Fury skrev följande som svar på Whites kommentarer:

If you guys want to fight me it’s got to be under boxing rules. I don’t roll round the floor, I stand up and punch.

Vann sin senaste match via TKO

Fury har tidigare provat på MMA-träning och arbetade 2019 med den tidigare UFC-titelutmanaren Darren Till för att lära sig grunderna. Han har också tidigare föreslagit att han och Francis Ngannou skulle kunna mötas i buren med fyra uns handskar, men enligt boxningsregler. I sin senaste match besegrade Fury Derek Chisora i den tionde ronden via teknisk knockout för att behålla sin WBC-titel.

Jones väntar fortfarande på nyheter om sitt första titelförsvar som tungviktare, då en tidigare diskuterad match mot Stipe Miocic ännu inte har blivit officiell.

The post Tyson Fury svarar efter Dana Whites inbjudan att gå UFC-match appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy