Nyheter


UFC-bossen dementerar uppgifterna om McGregor i december: ”Vet inte hur det kom ut”

Publicerat 30 augusti, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezMMA-världen väntar med frustration på återkomsten av superstjärnan Conor McGregor. Förra veckan uppkom uppgifter, en påstådd bild från UFC Fight Pass, om att McGregor är officiellt bokad för att möta Michael Chandler på UFC 296 i december.

Nu har UFC-bossen Dana White dementerat uppgifterna. För det mesta. 

Efter veckans Contender Series konstaterade White att bilden var falsk och att det inte finns några konkreta planer på att sätta McGregor mot Chandler i december.

– Jag vet inte hur det kom ut eller vad, det kom inte ifrån Fight Pass, sade White. Vissa berättade för mig att det var en AI som gjort den. Om det var så hade ni hört det ifrån oss först, jag hade gjort ett uttalande på Instagram.

– Jag har ingen aning  [om McGregor återvänder], vi får se hur det utspelas.

McGregor har enligt alla inkomna uppgifter inte ingått i antidopingkontroll av USADA, vilket behövs i minst sex månader innan tävling godkänns. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

McGregor öppnar för tre möjliga motståndare 

Att han enligt uppgifter inte kommer kunna tävla i december har dock inte hindrat McGregor från att öppna helt och hållet för flera potentiella matcher.

Under boxningsmatchen mellan Anthony Joshua och Robert Helenius var McGregor på plats och fick frågan om återkomst och potentiella motståndare

– Chandler står näst på tur i december, sen (Justin) Gaethje BMF (titelmatch) och sen är det dags för det tredje mötet med Nate (Diaz), sade McGregor.

Diaz är dock inte längre kvar i UFC vilket innebär att trilogin mellan dem sannolikt inte sker i UFC, åtminstone inte inom en nära framtid. 

Oavsett vad som sägs just nu finns det inget konkrat som pekar på att McGregor återvänder till UFC i år. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Tror du att Conor McGregor återvänder i december? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget UFC-bossen dementerar uppgifterna: ”Vet inte hur det kom ut” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela