Joaquin Buckley var inte redo att lämna sin konfrontation med svenske UFC-stjärnan Khamzat Chimaev för över ett år sedan.

Joaquin Buckley nämner Khamzat Chimaevs mamma

Den obesegrade Khamzat Chimaev har inte fightats i UFC på ett långt tag; närmare 290 dagar .

När Chimaev gjorde sitt intåg i UFC så gjorde han det visserligen med imponerande insatser men det som fångade de flestas uppmärksamhet var att han var villig att fightas ofta.

I sin andra match i oktagonen slog svensken UFC-rekordet för de snabbaste uppradade segrarna någonsin med 10 dagars mellanrum.

Trots detta har UFC-fansen inte fått se Chimaev fightas sedan september där han submittade Kevin Holland i den första ronden.

När Twitterkontot MMA Orbit delade faktumet på hur länge Chimaev inte fightats så valde en möjlig framtida konkurrent till denne, som har ouppklarade affärer med svensk-tjetjenen, att passa på att häckla UFC-stjärnan.

Cause his momma raised a bitch https://t.co/h1UnACXp7D

— Joaquin New Mansa Buckley (@Newmansa94) June 28, 2023

Chimaev visste inte vem Buckley var

Vid UFC 273 i april förra året hamnade Joaquin Buckley i en konfrontation med Chimaev och dennes vän Darren Till. Den forne titelutmanaren Till, som befann sig i Chimaevs burhörna under matchen mot Gilbert Burns, var den som Buckley gick fram till för att fråga om en match och britten gick iväg frågade svensken vem amerikanen var.

Chimaev verkade ta utmaningen av vännen personligt och fortsatte att prata med Buckley när denne gick väg och föreslog att det kunde fightas där och då.

I och med att svensken nu inte fightats lika ofta som han lovar kunde inte Buckley låta bli att försöka få sista ordet.

Även om det inte finns några uppdateringar om när svensken kommer fightas igen så kommer nog fler minnas att Chimaev inte visste vem Buckley var snarare än dennes pik.

Svensken har hittills vunnit 6 UFC-matcher där alla utom en, mot Gilbert Burns, kommit via avslut.

The post UFC-fightern blandar in Khamzat Chimaevs mamma appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela