UFC-fightern om den brutala bantningen: Trodde inte jag skulle överleva!”MMAnytt.se

Den forne titelutmanaren Anthony Smith (36-16 MMA, 11-5 UFC) är känd för att vara en av de bästa i lätt tungvikt. Smith brukade dock tävla i mellanviktsdivisonen, i juni 2018 tog han beslutet att flytta upp till lätt tungvikt. Smith gick sin senaste match mot Magomed Ankalaev i slutet av förra månaden på UFC 277. 34-åringen beskrev viktnedgången inför UFC 277 som den värsta någonsin i lätt tungvikt, men han menar på att det inte går att jämföra med bantningen till mellanvikt. – Det var flera gånger när jag gick ner till 185 då jag inte trodde att jag skulle överleva, det var väldigt illa, sade Smith i en intervju på The MMA Hour. Jag brukade stå på knä innan […]

The post UFC-fightern om den brutala bantningen: Trodde inte jag skulle överleva!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela