UFC-kommentatorn ber om ursäkt till Darren Till – efter tjafset: “Jag var full”MMAnytt.se

Den forne dubbelmästaren och nuvarande UFC-kommentatorn Daniel Cormier hamnade i gräl med UFC-fightern Darren Till (18-4-1 MMA, 6-4-1 UFC) i helgen. Till skrev på Twitter att han helst inte ser “DC” som kommentator på UFC 280, något som Cormier tog personligt. Cormier har tidigare blivit anklagad för att vara partisk när han kommenterar matcher, och när han såg Tills Tweet fick han nog. UFC-kommentatorn påstod att han var besviken över Tills kommentarer och att han förväntade sig bättre från engelsmannen. Cormier påstår nu att han var full när han svarade Till på Twitter, och att han är ledsen över hur han uttryckte sig. – Jag glömde vem jag pratade med, jag är ledsen. Jag var full, lol, skrev Cormier på […]

The post UFC-kommentatorn ber om ursäkt till Darren Till – efter tjafset: “Jag var full” appeared first on MMAnytt.se.

Dela