Ett videoklipp på Anderson Silva som sparrar med sin son har börjat cirkulera på internet.

Anderson Silva sparrar med sin son

Anderson Silva är en av sportens absolut högst aktade utövare genom tiderna. Den forne mästaren anses av många vara ”GOAT” (greatest of all time). Under sin tid i UFC lyckades han i en vända försvara mellanviktsbältet hela tio gånger. En siffra enbart överträffat av Demetrious Johnson och Jon Jones.

Kalyl Silva följer faderns fotspår och är även han aktiv inom kampsporten. Med fokus inom boxning har han gått två matcher som proffs, vara båda slutat med vinst för Silva. 24-åringen har även prövat på kickboxning. En gren han han också hittat framgång inom. I sin amatördebut lyckades han knocka sin motståndare på bara åtta sekunder.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Kalyl Silva (@kalylsilva)

Med den expertis han har inom i familjen har han kunnat få bästa möjliga hjälp med träningen. I ett nytt klipp ser vi hur Kalyl sparrar med sin pappa. De båda får visa upp några snygga tricks när de utbyter lite lätta slag. Bland annat kan vi se Anderson influens tydligt när Kalyl med låga händer använder sig av ett fotarbete inte olikt det hans pappa länge gav generationer av mellanviktare problem med under tiden i UFC.

Inga planer på en flytt

Hittills har inga tecken på att Kalyl änker gå över till MMA avslöjats. I nuläget ser det ut som att han fortsätter satsa på boxning och kickboxning, iallafall för en tid framöver.

Av sina två proffsboxningsmatcher har han vunnit en via knockout och en via domslut. Senast han klev in i ringen var i juni i år.

The post UFC-legendaren sparrar med sin egna son appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela