Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
UFC-svensken svarar på kritiken om viktmissen: Bryr ni er om den skiten?MMAnytt.se

UFC-svensken Khamzat Chimaev (12-0 MMA, 6-0 UFC) har fått utstå mycket kritik efter sin viktmiss inför UFC 279. 28-åringens viktmiss ställde till det för MMA-organisationen som tvingades att ändra matchkortet i sista stund. Khamzat var egentligen tänkt att möta Nate Diaz, men fick istället möta amerikanen Kevin Holland i catchweight-match. När Allstars-fightern gjorde sin entré i UFC-oktagonen blev han utbuad av majoriteten av fansen på arenan. Under presskonferensen efter galan fick 28-åringen frågan om vad han tyckte om fansens reaktion. – Bryr ni er om den skiten? Jag bryr mig inte, sade Khamzat under presskonferensen. Jag bryr mig om min familj, jag bryr mig om min karriär och jag bryr mig om mina pengar. En dag är fansen med mig, […]

The post UFC-svensken svarar på kritiken om viktmissen: Bryr ni er om den skiten? appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy