UFC Vegas 63: Arnold Allen vinner – knäskada förstörde för Calvin KattarMMA & UFC NYHETER – SVERIGE

Under natten till söndag drabbade Calvin Kattar och Arnold Allen samman med varandra på Apex-anläggningen i Las Vegas. Ta del av matchrapport och resultat i artikeln nedan.

Arnold Allen vann via TKO efter knäskada

Den femterankade fjäderviktaren Kattar ställdes mot Allen, som befinner sig på en sjätteplats sett till den ovannämnda rankingen. Englands Allen sökte sin tionde raka seger i organisationen.

Rond 1

Allen arbetade med bensparkar tidigt i den första ronden. Kattar siktade högt. Utövarna höll ett respektfullt avstånd till varandra. Allen träffade med en fin spark mot torso. Kattar träffade med ett bra slag. Allen avfyrade slag, men hittade inte in. Allen blandade slag med sparkar och Kattar träffade med ett knä mot motståndarens torso. Allen gick på offensiven och träffade med en fin kombination mot buren. Kattar försökte svara, men träffade inte. Kattar tog sig för knät och föll till marken. Allen följde efter till kanvasen och gick för en anaconda. Rondvilan räddade amerikanen.

Rond 2

Matchläkaren var inne i buren och kikade på Kattars knä. Amerikanen fick tillåtelse att fortsätta. Sekunder in i den andra ronden föll Kattar till kanvasen igen på grund av sitt knä. Matchdomaren Herb Dean bröt fighten innan Allen hann fram till sin motståndare.

Not how anyone wants to see this one end, but @ArnoldBFA gets it done!

Speedy recovery to the always game Calvin Kattar. #UFCVegas63 pic.twitter.com/5t6ziGAlnu

— UFC Europe (@UFCEurope) October 30, 2022

Resultat

Arnold Allen besegrade Calvin Kattar via TKO (skada), 0:08 – rond 2

The post UFC Vegas 63: Arnold Allen vinner – knäskada förstörde för Calvin Kattar appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela