Jason ’Mayhem’ Miller har återigen hamnat i juridiska problem.

Jason Miller arresterat efter bråk på nattklubb

Enligt nya uppgifter från Los Angeles-polisen så har UFC-veteranen arresterats och åtalats för en förseelse den 30 augusti i West Hollywood, Kalifornien. Han arresterades klockan 5 på natten lokal tid och släpptes knappt 6 timmar senare. Det står dock inte exakt vad han åtalats för.

Enligt TMZ, som först rapporterade om händelsen, så ska Miller hamnat i ett bråk den 29 augusti i Sunset Marquis i West Hollywood. TMZ uppger att att enligt polisiära uppgifter så ska ett fan gått fram till Miller på en nattklubb för att hälsa. Det hela ledde snart till ett verbalt bråk innan Miller försatte brottsoffret i ett strypgrepp. Säkerhetspersonalen gick snabbt in och bröt upp konfrontationen.

Miller ska ha lämnat klubben kort därpå innan sherifferna tillkallades till platsen. De kom dock att arrestera honom efter att Miller återvänt till nattklubben dagen därpå.

Under de senaste åren har Miller blivit åtalad och arresterats för en rad förseelser. Detta inkluderar när han bekände sig skyldig för våld i hemmet år 2017.

År 2019 dömdes han till ett års fängelse för vandalism och att brutit mot sitt kontaktförbud. Miller dömdes även till ytterligare ett år för vandalism och försök till grov stöld år 2021 vilket gjorde att MMA-veteranen hamnade in fängelse mellan juni 2022 och maj 2023.

The post UFC-veteran arresterad efter stryptag på nattklubb appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela