Unibet var den officiella bettingpartnern i samband med Fight Club Rush (FCR) 15, som ägde rum tidigare i år. Nu har parterna valt att förlänga samarbetet med varandra.

Fight Club Rush – ”Detta är en perfekt matchning”

Den sista helgen i februari, tidigare i år, återvände FCR till Stockholm för en andra gång. Eventet ägde rum på Quality Hotel Friends och supertalangen Bernardo Sopai  besegrade Frankrikes Julien Lopez på 20 sekunder i galans huvudmatch. Inför galan presenterades Unibet som en exklusiv bettingpartner för eventet och Kimura erbjöd en matchgenomgång av kortets mest uppmärksammade drabbningar.

I en kommentar till Kimura delade FCR med sig av organisationens syn på det förlänga samarbetet med Unibet.

Vi på FCR MMA är innovativa och ambitiösa i vår strävan, i vår affär och tycker vi har hittat en perfekt partner i Unibet. Vi ser bra synergier och kan tillsammans driva acceptansen och utvecklingen av MMA som sport men även utveckla den kommersiella aspekten tillsammans med Unibet. Vår uppfattning är att den inhemska publiken har en bit kvar hur vi konsumerar sport. Digitalt konsumerande och vårt förhållande till att spela på sport kontra omvärlden är tydliga utvecklingsområden. Tillsammans med Unibet och några av våra andra samarbetspartner vill vi gå i bräschen för den utvecklingen. Detta är en perfekt matchning.

Fight Club Rush 1 arrangerades i september, 2017. Sedan debuten har organisationen skrivit kontrakt med UFC Fight Pass och stjärnor som Tobias Harila, Anton Turkalj och Khamzat Chimaev har tävlat för organisationen.

”MMA är en växande sport för Unibet”

Även Unibet gav sin syn på samarbetet. Bettingbolaget har förhoppningar om att intresset för MMA i Sverige ska öka ytterligare.

Efter ett lyckat första event är vi väldigt glada över att vi förlängt vårt avtal med FCR för resterande galor under 2023. MMA är en växande sport för Unibet och vi att det finns många hängivna fans därute, därför vill vi vara med och utveckla sporten tillsammans med FCR i Sverige. FCR är en oerhört professionell organisation och tillsammans hoppas vi kunna öka intresset för MMA i Sverige. Framåt kommer vi att utveckla produkten så att vi kan erbjuda en förbättrad upplevelse för dom som vill betta på FCR galor.

Fight Club Rush har ett event inbokat för den 3 juni i Västerås. Namn Andreas ”Bane” Gustafsson, Nabbe Malki och Liam Pitts är klara för galan.

The post Unibet förlänger samarbetet med Fight Club Rush – ”Vill vara med och utveckla sporten” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela